top of page

Så er det blevet tid til, at vi tager et kig på de skoleuniformer, som der findes på de magiske skoler i vores univers. Jeg vil komme med bud på, hvordan skoleuniformerne kunne se ud, og være. 

Ilvermony

På denne skole, kan man have mange muligheder. Der siges, at skoleuniformerne på Ilvermony, kan fremstå lidt råt og sej. Nærmest som lidt street og undergrunds agtigt. Udover det har Ilvermony nogle kollegier, som kunne matche farverne på billederne meget godt. Med uniformer til denne skole kunne man sagtens mixe og matche lidt. 

5d836bba0712390cacadd92f-large.jpg
children-s-school-uniform-clothing-and-long-sleeved-chorus-of-primary-school-students-read

Beauxbatons

På den franske og elegante skole kunne et godt bud på skoleuniformer, være noget yndefuldt og elegant, som matcher skolen meget godt. Hvis der skulle være nogle andre uniformer, eller ændres i uniformer kunne nedenstående uniformer være gode muligheder, hvis man ændrer farverne så de passer til det kollegie man er på.

202011101304123433698.jpg
4059f531c6ad3e4933a1abc4cd440d174926bd73_original.jpeg
Boy-Girl-High-School-Uniform-Long-sleeve-Korean-Girl-Vest-Blouse-Spring-JK-Suit-British.jp

Durmstrang

På denne her skole, vil varme uniformer være et godt bud, men udover det, så vil nogle bud på uniformer være nogle, hvor man ikke viser så meget hud, som andre skoler. Det handler meget om at holde varmen, og vise så lidt hud som muligt. Udover det så er skolen også kendt for at være meget aktiv, så uniformerne skal udstråle aktivitet også.

Japanese-School-Uniform-Suit-Academic-Style-Korean-Middle-School-Students-British-Women-Gi
Women-Men-Dress-Blazer-Jacket-Suit-Set-JK-High-School-Uniform-Students-Male-Girls-Preppy-S
Lucaunderskriftj.png

Det var alt, hvad bloggen havde til jer denne her gang. Vi håber i blev klogere på, hvilke design, og generelt idéer der kan være til uniformer til de forskellige skoler. Vi ses snart igen. Sidder du , og er mere nysgerrig og spændt omkring de mange muligheder, der ellers er indenfor uniformer, og tøj i vores magiske univers, så kan du altid tage et smut forbi biblioteket, og undersøge om der findes bøger omkring det. Ellers er bloggen altid klar, til at give dig de svar du søger.

png-transparent-smiley-wink-emoticon-desktop-world-smile-day-smiley-miscellaneous-face-tex
bottom of page